Boka vallning till Vasaloppet 2019

Rätt valla under skidorna är en förutsättning om du ska genomföra ett Vasalopp på ett lyckat sätt. Vi på Johns Sport är erfarna vallare som hjälper dig att få ut det mesta av dina skidor. Vi erbjuder vallning för alla lopp under Vasaloppsveckan, både glid och fäste utifrån vad som går bäst för dagen.

Välj typ av valla
Fluor Fritt Motionär (499:- inkl. rengöring, Fluorfritt-glid samt Fluorfritt-fäste)Motionär (499:- inkl. rengöring, LF-glid samt fäste)Elit (849:- inkl. rengöring, LF- och HF-glid samt fäste)Pulver (1249:- inkl. rengöring, LF- och HF-glid samt pulver och fäste)Stenslipning (499:- Stenlipning och grundparaffinering)Enbart fäste (199:-)

Enbart glid
Motionär (199:- LF-glid)Elit (549:- LF- och HF-glid)Pulver (999:- LF- och HF-glid samt pulver)Rillning 149:-

Rengöring
Rengöring (149:- borttagning av fästvalla)

Antal skidpar

Välj vilket eller vilka lopp du ska åka
MoraloppetKortvasanTjejvasanÖppet spår, söndagÖppet spår, måndagHalvvasanStafettvasan - Sälen-MångsbodarnaStafettvasan - Mångsbodarna-EvertsbergStafettvasan - Evertsberg-OxbergStafettvasan - Oxberg-HökbergStafettvasan - Hökberg-MoraNattvasanVasaloppet

För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.

Hyr längdskidor till Vasaloppet 2019

Ett utmärkt alternativ för dig som vill ha perfekt utrustning och inte satsar fullt ut på att köpa eget. Vi provar ut skidor, pjäxor och stavar som passar din längd, vikt och åkkapacitet. Om du inte vill eller kan valla själv, står vi självklart till tjänst även med detta.

Vi har endast skidor med NNN och Salomon Prolink systemet.

EJ med Salomon SNS!

Komplett utrustning med skidor skor och stavar.
Skins 500:-/Lopp, Vallningsbart vallade och klara 900:-/Lopp

Endast skidor.
Skins 350:-/Lopp, Vallningsbart vallade och klara 700:-/Lopp

För bokning av utrustning ring oss på 0250-593939 välj anknytning 3