Hyra-Boka

Boka vallning till Vasaloppet 2018

Rätt valla under skidorna är en förutsättning om du ska genomföra ett Vasalopp på ett lyckat sätt. Vi på Johns Sport är erfarna vallare som hjälper dig att få ut det mesta av dina skidor. Vi erbjuder vallning för alla lopp under Vasaloppsveckan, både glid och fäste utifrån vad som går bäst för dagen.

Välj typ av valla
Motionär (499:- inkl. rengöring, LF-glid samt fäste)Elit (849:- inkl. rengöring, LF- och HF-glid samt fäste)Pulver (1249:- inkl. rengöring, LF- och HF-glid samt pulver och fäste)Stenslipning (499:- Stenlipning och paraffinering)Enbart fäste (199:-)

Enbart glid
Motionär (199:- LF-glid)Elit (549:- LF- och HF-glid)Pulver (999:- LF- och HF-glid samt pulver)

Rengöring
Rengöring (149:- borttagning av fästvalla)

Antal skidpar

Välj vilket eller vilka lopp du ska åka
MoraloppetKortvasanTjejvasanÖppet spår, söndagÖppet spår, måndagHalvvasanStafettvasan - Sälen-MångsbodarnaStafettvasan - Mångsbodarna-EvertsbergStafettvasan - Evertsberg-OxbergStafettvasan - Oxberg-HökbergStafettvasan - Hökberg-MoraNattvasanVasaloppet

Inget lopp, Datum

captcha

Hyr längdskidor

Ett utmärkt alternativ för dig som vill ha perfekt utrustning och inte satsar fullt ut på att köpa eget. Vi provar ut skidor, pjäxor och stavar som passar din längd, vikt och åkkapacitet. Om du inte vill eller kan valla själv, står vi självklart till tjänst även med detta.

Kontakta Butiken på 0250 59 39 39  Anknytning 3  För att boka skidor!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hyr cykel

Vill du glida fram på en bekväm cykel mellan besöksmålen i Mora? Hos oss kan du hyra cykel åt dig själv, dina gäster eller företaget. Våra cyklar är citybikes, (bilden till vänster) 7 växlade med fotbroms, skärmar, pakethållare och korg fram som lämpar sig för både vardagscykling och längre turer på grusvägar och asfalt.  Naturligtvis är cykelhjälm inkluderad i priset.

Pris: 100:- /dygn  500:- /vecka

Datum för uthyrning

captcha